- Autoritatea de concurență din Marea Britanie acuză Google de tactici anticoncurențiale pe piața de publicitate
- Progrese semnificative în înțelegerea depresiei
- Salvarea pădurilor presupune mai mult decât a planta copaci
- Sérgio Mendes, legenda braziliană a bossa nova, a murit la vârsta de 83 de ani
- Cel mai rapid supercomputer din lume își depășește limitele
În apartamentele bucureștenilor este aproape la fel de frig ca afară
În apartamentele bucureștenilor este aproape la fel de frig ca afară. Răbdare. În câteva zile, caloriferele din toate blocurile vor fi calde. Cel puțin asta le promite oamenilor Termoenergetica. Pe site-ul companiei sunt 30 de pagini cu blocuri în care sunt probleme. Grav este că în unele cartiere, locuitorii nu au nici apă caldă.
Pe site-ul Termoenergetica sunt constant 30 de pagini de adrese la care apa caldă și căldura sunt sub parametri sau sunt oprite
Dinu Gheorghe, consilier local Sector 1: Având în vedere că această aprobare încă nu a venit, CET Grivița ar funcționa în pierdere.
Bugetul pentru CET Grivița a fost aprobat pe 11 octombrie. Potrivit Primăriei Sectorului 1, în continuare, Termoenergetica are datorii de 13 milioane de lei față de CET Grivița.
Pe site-ul Termoenergetica sunt constant 30 de pagini de adrese la care apa caldă și căldura sunt sub parametri sau sunt oprite din cauza unor avarii.
Claudiu Crețu, directorul Termoenergetica: Sunt probleme punctuale și vor mai dura câteva zile, până reușim să ajungem la un echilibru hidraulic. Creștem presiunea și debitul cât se poate de încet și treptat, pentru că rețeaua are foarte multe probleme și nu rezistă la presiuni ridicate.
Este sub semnul întrebării și prețul pe care îl vor plăti bucureștenii pentru apă caldă și căldură lunile următoare. În prezent, Primăria Capitalei plătește cam două treimi din preţul gigacaloriei, iar o treime cetățeanul. După aprobarea tarifelor de ANRE, Consiliul General va decide dacă va menține subvenția.